Am fost la seminarul lui Alin Bagiu – recomand

Un oltean intelept mi-a zis ca in situatia economica actuala cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa investi in tine. Si cum tipul chiar stie ce vorbeste, i-am urmat in scurt timp sfatul. Am aflat de seminarul ,,Cum sa devii un simplu vanzator de succes,, organizat de Alin Bagiu si m-am inscris.

alin bagiu

Sambata de la ora 11:00 s-a dat startul la actiune. Alin de la inceput a spus clar ca la acest seminar nu ne va invata sa vindem, dar ne va face sa ne dam seama ce se poate imbunatati la tehnica noastra de vanzare si sa indentificam greselile existente, pentru a le corecta.

Desi au fost doua reprize de cate doua ore, chiar a reusit sa-mi capteze atentia pe toata durata prezentarii, argumentand fiecare punct din discutie. Si asta a fost bine, deoarece am fost in decursul timpului la foarte multe seminarii, cursuri, workshopuri si adesea am fost dezamagit, pentru ca nu reuseam sa primesc informatii noi, utile in domeniul meu.

Ma bucur ca astazi am reusit prin acest seminar sa-mi dau seama ca mai sunt mici lucruri pe care trebuie sa le imbunatatesc, pentru a fi un ,,acel,, vanzatorul de top dupa 11 ani de experienta.

Dupa seminarul de astazi, il recomand cu incredere pe Alin Bagiu persoanelor care doresc sa participati la evenimentele de acest gen. Omul este ,,stiinta,, in domeniul vanzarilor si sunt convins ca experienta lui poate sa va fie de folos.

http://alinbagiu.com/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns