Au castigat in Cupa Romaniei

Sebis – Poli Timisoara 1-2…

Aproape 1,500 de oameni au umplut tribuna arenei din Sebis, iar la final si-au aplaudat echipa in picioare, chiar daca aventura din Cupa Romaniei s-a sfarsit pentru cei de la Sebis.
Din primele minute a aratat Natio­nalul mai mult decat sa fie out-sider, daruindu-se enorm. Si, la prima actiune consistenta, Flavius Bad a marcat in poarta fostei lui echipe! Bozian l-a des­chis pe atacantul care pare sa renasca la Sebis (8), iar acesta a marcat cu un sut perfect din dreapta careului mare, 1-0, fara vreo sansa pentru Lepmets.
Timisoara a revenit si a egalat dintr-un penalty usor acordat de oradeanul Florin Marcu, pentru un presupus fault al lui Mersca la Goga. Tames, cel mai bun om al lui Vali Velcea ieri, a transformat.
Actul secund a fost animat de multe faze de poarta, ce au dus spre un final incins. Mersca a reusit cateva interventii de efect din pozitii grele de tot, apoi Sebisul putea da lovitura: era minutul 80 cand Flavius Bad a inventat un sut din coltul careului mare, dar mingea n-a vrut sa intre, lovind incheietura barelor!

Ti­misoara si-a salvat statutul cu doua minute inainte de final, cand Popovici l-a depasit pe Mersca la o minge de urmarire si a marcat in poarta goala.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns