Calgon, reclama mincinoasa

Multa promovare la un produs de rahat

Ca orice roman educat cu televizorul pentru combaterea calcarului, vreau sa-mi protejez investitia facuta in masina de spalat haine. Inca de la cumpararea ei in urma cu ceva timp am folosit anticalcar.

Din pacate la fiecare spalare se simte un miros ciudat si cam in aceiasi perioada apare la televizor reclama cu rezolvarea la problema mea. Si reclama povesteste cum combate mirosurile neplacute rezultate in urma depunerilor etc.

Deci am gasit solutia pentru a elimina mirosul neplacut. Pornesc spre Kaufland sa cumpar Calgon lichid 2 in 1.

Pe raft indentific produsul, deschid capacul (ca doar roman sunt si vreau sa ma conving ca e bun) si spre surprinderea mea placuta avea un miros mai placut decat detergentul si balsamul de rufe. Vad ca pretul este de 32 de lei (scump domne, scump) dar fortat de imprejurari trebuie sa cumpar.

Bucuros revin acasa, ca si un cruciat victorios de la lupta, laudandu-ma intregii familiii cu produsul de parca eu l-am creat. Repede pun la spalat o tura de haine si astept sa vad daca are efectul asteptat.

Se simtea o ameliorare, dar nu o rezolvare totala a problemei. Dar cum se spala de cel putin 3 ori pe saptamana imi zic ca nu-i problema, ca efectul poate sa se vada in timp.

Si uite asa au trecut 3 luni, eu m-am amagit ca dupa o perioada indelungata se va rezolva, iar mirosul va disparea.

Nemultumirea mea este maxima pentru ca mirosul urat nu a disparut, iar cand am cumparat am considerat ca produsele Calgon sunt de calitate, dar s-a dovedit ca este doar un nume facut celebru de TV.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns