Cautam un nume

Cautam nume pentru o catelusa gasita pe drum…

Azi am pornit in plimbare cu surioara spre drumul de Jebel. Chiar inainte cu vreo 500 de metri de intrarea in Jebel am observat pe linia care delimiteaza sensurile de mers o gramajoara.

Imediat m-am gandit ca iar vreun oltean si-a facut curat in masina si a aruncat gunoiul din masina pe geam. Este un lucru pe care il vad foarte des in trafic.

Dar spre uimirea mea era un pui de caine, in viata, care statea ghemotoc zgribulit. Imediat am tras pe dreapta masina, iar surioara a iesit in viteza din masina, deoarece din spetele nostru venea o coloana de masini si cu singuranta era sfarsitul povestii.

A reusit sa ridice cainele de pe drum si in timp util sa se retraga de pe partea carosabila.

A revenit la masina in brate cu un ghemotoc de caine, ud si infrigurat. Imediat l-am sters si am dat drumul la caldurain masina, ca sa se incalzeasca.

Dupa ce si-a revenit putin, a adormit imediat de la caldura. Ne-am uitat daca este ranit. Se pare ca piciorul din spate stanga este putin afectat si ca am luat o fetita.

Acum ramane sa monitorizam starea de sanatate in urmatoarele zile, iar apoi sa-i gasim un nume si un adapost. Pana una alta, ramane la surioara si speram ca nepotica Tasha sa aiba grija de ea.

Daca aveti propuneri de nume, astept cu interes :)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns