Ce este masajul erotic: o arta sau o meserie decazuta?

Intr-o zi s-a ajuns la o discutia despre masajul erotic. Si mi-a fost adresata intrebarea: ,,Ce este un masaj erotic? Este un masaj in care ai parte de senzatii, combinatii de tehnica si senzualitate sau SEX? ,,

hand on a naked body detail with black tattoo on it

Nu am avut curiozitatea sa particip la o sedinta de masaj erotic, motiv pentru care nu am stiut ce sa zic. Dar daca te uiti la site-urile saloanelor de masaj esti intampinat in general de vulgaritate, de poze cu diverse domnisoare pregatite in orice moment contra cost sa te maseze de-ti ies ochii ca la melc.

Am inceput documentarea in online si am cautat in Google ,,masaj erotic Timisoara,, si am gasit un site care ma intampina cu pozele a unor domnisoare sumar imbracate si in pozitii care te invita la sex.

masaj

Nu sunt din oras, deci nu ma pricep, dar tantile astea nu par sa vrea doar sa-ti masez ceva. Devin confuz si ma gandesc ca masajul erotic=sex. Si din pacate aceasta parerea este impartita de foarte multe persoane, desi nu au luat parte la o sedinta de genul.

Ca sa nu fiu genul care eticheteaza fara o documentare si o parere a unor persoane implicate in astfel de servicii, am purtat discutii cu persoane din nisa. Si am solicitat parerea scrisa, nu doar vorbe care se pot scoate din context.

 
,, ,, Ce este masajul erotic: o arta  sau o meserie decazuta din drepturi?
Masajul erotic a ajuns sa fie gresit perceput in zilele noastre. Daca la o sindrofie o domnisoara ar fi prezentata cu titlul “maseuza” imediat in  mintea multora dintre noi ar interpreta gresit aceasta meserie.
Traim intr-o lume plina de prejudecati. A judeca este foarte usor. Dar multi dintre noi ”nu isi vad barna dintre ochi”.
Meseria de maseur este nobila. Te nasti cu charisma de ai ajuta pe oameni sa se vindece singuri si de a-si  constientiza singuri cauza  problemelor medicale. A fi masseur implica multa responsabilitate, respect si daruire.
Pentru unii este o sursa de venit, iar pentru altii este o arta, o sensibilitate, o bucurie.
Bucuria cea mai mare pe care o poate avea un maseur este sa vada pacientul multumit si incarcat cu o doza sanatoasa de vitalitate si pofta de viata.
Se stie ca este imposibil  sa impaci pe toata lumea si sa multumim pe toti cei in suferinta. Acest lucru este valabil in orice alta meserie. A lucra cu oamenii inseamna multa rabdare, a fi un bun psiholog si multa inspiratie de moment. ,, ,,
Care este parerea voastra?
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns