Ce sa inteleg din politica asta curva?

Cand esti politician totul este posibil…

ponta

Cele 2 episoade cu Sova, in care lumea politica ne-a arata ca atunci cand ai imunitate si mir totul este permis. Si de ce n-ar fi asa? Daca legiile sunt facute in asa masura ca totul sa fie legal, de ce sa nu beneficiezi de acest privilegiu!

Si ca totul sa fie si mai clar, vine cazul Ponta, care desi are 17 capete de acuzare, imunitatea il protejeaza. Nu am sa intru in detalii prea mult, deoarece nu asta ma revolta dupa ce am vazut episoadele Sova.

Nemultumirea mea este alta. De ce nu se renunta la imunitate, atata timp cat tu afirmi ca esti nevinovat? Ti de imunitate ca poate totusi esti vinovat si cine stie, poate acele fapte le-ai comis intr-o perioada de amnezie?

Ca simplu cetatean ma uit la TV si vad cum se sfideaza un popor, cum toti politicienii sunt uniti la ,,greu” dar nu si la facut ceva constructiv pentru Romania, sa avem si noi zambetul pe buze cand ne gandim la viitor. Vad doar politicieni care se agata de ,,scaun” si pe care ii intereseaza doar binele personal.

Si tabloul sa fie complet, apare pe la emisiuni TV si tanti Alina Gorghiu, care este liderul opozitiei. Vorbeste cu patima, dar fara a lasa ceva memorabil, doar il improsca cu noroi pe Ponta, lucru cu care ne-a obisnuit  Basescu.

Sa iesim in strada ca sa tragem un semnal de alarma pentru alesi, personal consider ca nu-si are rostul. Toti care au iesit in strada sunt doar simpatizanti a unor partide, fapt care transforma totul in actiune politica dirijata.

Si ce vor schimba romanii in strada atata timp cat clasa politica modifica codul penal dupa propriul interes? Cei din PSD isi sustin liderii in orice circumstanta. Mai este si un nenea Oprea care se ghideaza cu micul sau partid in functie de interese, iar cand exista o majoritate politica la putere este greu sa schimbi ceva.

Ce ne ramane de facut?

Vin alegerile din 2016. Nu conteaza cu cine votam atata timp cat alianatele se fac pentru o majoritate prin care poti sa muti muntii si sa domini votul la greu.

Asa caci asteptam ca DNA sa gaseasca solutii si sa mai trieze din politicieni, ca votul este doar un drept al cetateanului, dar care nu prea are valoare cand la ,,butoane” sunt persoane care nu doresc prosperitatea tarii si al cetateanului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns