Centrul Profilaxia Timisoara

Activitatea Centrului Profilaxia din Timisoara este orientată în principal spre prevenţie, având ca scop evitarea îmbolnăvirilor, identificarea riscurilor care pot afecta sănătatea şi evidenţierea de noi soluţii de profilaxie şi control.

centrul_medical_profilaxia_timisoara

Timișoara, Strada Drubeta, nr. 97

0256490123, 0727165206

www.profilaxia.ro

Centrul este o unitate medicală privată cu dezvoltare continuă, avand 3 departamente:

  1. Departamentul de medicină preventivă care îşi propune atragerea fondurilor private şi guvernamentale şi direcţionarea acestora în beneficiul populaţiei;in cadrul acestuia se ofera servicii de medicina muncii, epidemiologie şi vaccinari internaţionale şi se efectuează studii clinice în domeniul vaccinologiei.
  2. Departamentul de medicină alopată cu următoarele specialităţi: dermatologie, neurologie, alergologie, imunoterapie, ORL, oftalmologie, psihiatrie, endocrinologie; în cadrul acestuia se efectueză diagnosticul, tratamentul şi profilaxia secundară şi terţiară a bolilor.
  3. Departamentul de medicină homeopată şi acupunctură în cadrul căruia se oferă o alternativă sau o metodă complementară de tratament.

Centrul Medical Profilaxia este colaborator în proiectele internaţionale:

  • SUNFLOWER cu titlul „Tinerii şi infecţia HIV: reţea europeană pentru pregătirea unei Campanii de Prevenire inovatoare şi a schimbului de experienţă în bunele practici din Europa” ce s-a derulat în perioada 2007-2010, în cadrul Programului Comunitar de Sănătate Publică, aria Determinanţii Sănătăţii, acţiunea Abordari Integrate asupra Stilului de Viaţă.
  • Proiectul AURORA, care se va derula in perioada 2010-2012, finanţat din fondurile Programului Comunitar de Sănătate Publică

Centrul Profilaxia Timisoara

– Adresa: Str. Aries nr.3, etaj 1 (statia Cluj)
– Telefon: 0256/490123, 0727165206

profilaxia.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns