Chiuvete bucatarie

Sfaturi practice in alegerea de chiuvete pentru  bucatarie

In special doamnele isi petrec cateva ore pe zi gatind in bucatarie. Posibil ca in aceasta situatie ar fi de preferat sa avem o chiuveta de bucatarie care sa ne usureze munca. Dar sunt multe modele de chiuvete de bucatarie. Care este modul cel mai bun dupa care ne ghidam cand alegem chiuvete de bucatarie?

La alegerea unei chiuvete trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

– bateriile trebuie sa aiba un gat lung pentru a oferi un spatiu de spalare optim

– functia de preaplin separat confera siguranta maxima in caz de inundatii, conform normelor europene.

In practica, chivetele Blanco exprima calitate, functionalitate si design. Intr-o paleta larga de sortimente, Blanco ofera chiuvete fabricate din trei tipuri de materiale, care se potrivesc fiecarei dimensiuni de corp de bucatarie si de corp de colt. La o gama extrem de variata de produse Blaco, se poate realiza absolut orice tip de bucatarie.

Blanco utilizeaza numai materiale de inalta calitate in procesul de productie. Pentru chiuvetele de inox se foloseste tabla din otel inoxidabil 18/10 (DIN-NORM 1.4301). Standardul DIN-NORM 1.4301 se refera doar la produsele de inalta calitate, astfel ca nivelul calitatii si functionalitatii produselor Blanco se regaseste la toate tipurile de produse. Si aceasta este valabil si pentru celelalte tipuri de produse BLANCO, armonios incorporabile intr-o bucatarie functionala: accesorii, baterii, sisteme de colectare a resturilor menajere si sisteme relling.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns