Christmas Book Fair

Dragi părinți și bunici, incepe o perioadă plină de evenimente mult așteptate de copii. Vă așteptăm la sediul Language Express să alegeți cele mai frumoase și deosebite cărți în limba română sau engleză de la editurile USBORNE și INFODAR.

book_fair_large
In perioada 15 Noiembrie – 20 Decembrie, centrul nostru găzduiește un târg de carte. În cadrul acestui eveniment aveți ocazia să descoperiți și să îndrăgiți minunatele cărți pentru copii în limba engleză ale editurii Usborne și cele în limba română de la editura Infodar.

Cu peste 2500 de titluri, cărțile Usborne se adresează tuturor copiilor, de la bebeluși până la adolescenți, de la copii care nu cunosc deloc limba engleză, până la cei cu cunoștințe avansate.

Copiii sunt atrași cu ilustrații minunate, texturi diferite și sunete reale împachetate frumos între coperțile cărților. Încă din primele luni de viața, copiii își vor dezvolta simțul tactil, vizual și auditiv cu ajutorul cărților speciale pentru bebeluși.

Pentru copiii mai măricei, care încep să învețe limba engleză, cărțile Usborne le oferă o gamă variată de cărți, cu povești scurte, phonetice, pentru a-i ajuta să rețină cu mai mare ușurință sunetele și cuvintele limbii engleze.

Cărțile în limba română de la editura Infodar sunt foarte îndragite datorită mesajelor pozitive, ilustrațiilor minunate, paginilor texturate. Copiii vor face cunoștință cu Micul Arici și aventurile lui în cărțile: O noapte cu ninsoare, O zi ploioasă, O zi de iarnă. Pentru copiii mai măricei, avem cărți deosebite despre Războinici, Troli, Goblini, Magnificii Dinozauri. Iar fetițele sunt invitate să descopere ce se ascunde in spatele Ușilor Fermecate și să se aventureze În Căutarea Zânelor Zorilor.

Târgul se desfășoară de Luni până Vineri, în intervalul orar 09.30 -20.00, la sediul nostru din Timișoara. Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de facebook a evenimentului.

www.language-express.ro/timisoara

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns