Cochete pe biciclete 2016

Echipa “Verde pentru Biciclete” are plăcerea de a vă invita duminică, 22 mai 2016, la Cochete pe biciclete. Acest eveniment vine cu o premieră întrucât dorim să oferim un cadru absolut chic, drept urmare, partenerul nostru oficial este Fashion Fridays.

CpB Cover 2016_1


În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci si un mod de exprimare și, mai mult, un stil de viață. Femeile sunt active, atente la tendințele și la ultimele noutățidin domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregătește și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității. La Cochete pe Biciclete sunt așteptate doamne și domnișoare, alături de admiratorii lor.
Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Vom distribui numere de bicicletă și baloane, precum și cea de-a treia ediție a ghidului vestimentar pentru bicicliste, în cadrul căruia sunt prezentate viziunile de stil ale unor designeri locali. Partenerii noștri sportivi vor susține și un show de încălzire și de animare pentru Cochete. Înainte de plecarea pe traseu vom premia cele mai Cochete pe Biciclete. Pregătim o sumedenie de premii, acordate împreună cu colaboratorii noștri.
Sponsorul StarShinerS va oferi 5 vouchere în valoare de 100 lei valabile în showroom-ul din Shopping City și 5 rochițe StarShiners în valoare de 199 lei fiecare.
Sponsorul Arsenal Park va oferi 10 vouchere duble la AquaPark Arsenal și 10 vouchere duble la Aventura Park Arsenal.
Partenerii sportivi SmartFit Studio oferă 10 abonamente de o lună – full fitness la oricare dintre săli.
O Cochetă vor intra în posesia unui coș de bicicletă marca Fabulous Baskets, câștigate în urma unui concurs pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete.
Un premiu constând într-o cutie cu flori va fi oferit de Peonies & Hydrangeas.
Pentru că se dorește a fi un eveniment plin de stil, la Cochete pe Biciclete vor fi prezenți designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara, precum: Diana și Flo Bobar (Atelier Bobar), Elena Popescu (Elaide), Cristina Dulcea (Nifty), Silvia Irimescu (Turquoise Design) și Dumitru Mihăică (Mono Shoes) și Paula Aldescu, blogger de cultură (Tricoul Inteligent). Aceștia vor oferi premii care constau în articole de îmbrăcăminte sau vouchere celor mai cochete bicicliste. Ținutele acestora, create și pentru bicicliste pot fi admirate în cel de-al treilea ghid de stil pentru bicicliste, singurul de acest tip realizat în țară.
Toate participantele vor primi câte o înghețată Magnum.
De la ora 11:00 vom parcurge împreună următorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii (la stânga) – Bulevardul Republicii – Bulevardul Regele Ferdinand I – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Vasile Pârvan – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Podul Dacilor – Piața Badea Cârțan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Alexandru Ioan Cuza – Calea Aradului – Strada Miresei – Bulevardul Cetății – Strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii – Platforma Timco. La finish, vom invita biciclistele să ia parte la cel mai frumos târg de modă din oraș – Fashion Fridays Shopping Fair, care ne sunt parteneri principali la această ediție.
În cadrul acestui eveniment, vor avea loc mai multe ateliere:
-Atelier de hand-craftingși concurs – ”Campionat de bătut cuie”, organizat de CuFir – cea mai îndemânatică Cochetă va primi un cufir cadou
-Biciclistele pot participa și la o clasă de pilates susținută de către antrenorii partenerilor noștri sportivi SmartFit Studio.
Alex Baciu va realiza un atelier de Pimp My Bike
-Voluntarii Verde pentru Biciclete vor avea o sesiune de învățat mersul pe bicicletă, pentru participantele la târg care au nevoie de încurajare
-Tot voluntarii Verde pentru Bicicletevor realiza un atelier de depanaj, pentru cochetele care vor să învețe mai multă mecanică de bicicletă
-Ateliere de hairstyle (susținut de Hairpond) și de make-up (susținut de Ana Preda), cu premii pentru toate participantele, precum produse Urban Decay, L’Oreal, Rimmel London, Keune, etc., respeciv sesiuni gratuite de automakeup.
În cadrul Fashion Fridays, va avea loc și o zonă de lounge, asigurată de Zai Apres Cafe.

Cochete pe biciclete este un eveniment organizat de Fundația Bega în cadrul Verde pentru Biciclete, iar acest eveniment dedicat feminității a ajuns la ediția cu numărul 5.

“Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega.

Vă așteptăm!
Romina Faur
Project Manager Verde pentru Biciclete

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns