Cu nepotica la sterilizat

Emotiile de unchi m-au coplesit…

La sfarsitul lunii Februarie am fost cu nepotica Tasha la control, deoarece avea lactatie, desi nu a avut parte de ,,actiune”.

Consultul a fost facut de dr. Druga Mihai si s-a dovedit a fi lactatie falsa. Era ciudat sa fie gestanta, atat timp cat nu a avut acces la imperechere, ar fi fost Fecioara Maria varianta patrupeda.

Doctorul stiind ca vreau sa o sterilizez, mi-a propus sa facem interventia in aceiasi zi, pentru a nu reveni iar in luna Martie la cabinet si sa supun la stres inca odata cainele. Avand in vedere ca suntem niste stapani responsabili, era de datoria noastra sa sterilizam catelusa.

Dupa ce am primit acceptul ,,mamei” s-a trecut la actiune. A fost anesteziata si dr. Druga Mihai impreuna cu dr. Guiu Adrian mi-au sterilizat nepotica. In aproximativ 10 minute interventia s-a incheiat cu bine.

Dupa sterilizare s-a constatat ca Tasha avea Piometru.

Piometrul e o infectie periculoasa care afecteaza uterul. Catelusele si pisicile sunt predispuse la aceasta infectie. Daca infectia nu este tratata, poate duce la decesul animalului. Unii medici compara piometrul la pisici si caini cu apendicita la oameni, ambele afectiuni fiind localizate in partea abdominala.

Decizia noastra de a sterilizat nepotica s-a dovedit benefica, evitand astfel infectia sa afecteze sanatatea ei.

Multumesc domnilor doctori pentru interventie.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns