Curs gratuit – Manager de inovare

Curs gratuit – Manager de inovare

Managerul de inovare implementează strategia de inovare a unei firme, în urma efectuării auditului tehnologic al acesteia.
Acest program de formare se poate adresa atât managerilor de produs/marketing/vânzări, celor care conduc sau lucrează în departamentele de cercetare/ dezvoltare/inovare, cât și studentților care doresc să obțină o competență suplimentară ce are numeroase aplicații și cereri concrete în economia oricărei țări.

Cu o durata de 72 de ore, cursul abordează subiecte relevante pentru tema inovării într-o organizație: elaborarea strategiei de inovare a firmei, implementarea planului de realizare a strategiei de inovare al firmei, coordonarea dezvoltării profesionale a echipei, coordonarea culegerii de idei creative, crearea unui sistem de gestiune a datelor privind ideile de inovare, elaborarea metodelor de valorificare a capitalului intelectual al firmei, evaluarea procesului de inovare, asigurarea continuității procesului de inovare.

Cursul se desfășoară în perioada 18-26 iunie 2012, la sediul Centrului Regional de Formare Antreprenorială – Regiunea Vest, str. V. Alecsandri, nr. 8, ap. 8.
Ultima zi de înscriere este 10 iunie 2012.
Candidații trebuie să aibă domiciliul sau reședința temporară într-unul din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Absolvenții cursurilor obțin certificate autorizate CNFPA (Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților).
La fiecare curs pot participa doar 20 de persoane. Formularele de înscriere pentru cursurile față în față se pot descărca online, pot fi puse la dispoziție prin poșta electronică (e-mail) sau pot fi ridicate direct de la sediul centrului.

Formularele se pot completa fie de mână (după tipărire), fie la computer (după care se tipăresc şi se semnează). Predarea lor se poate face personal la sediul centrului sau pot fi scanate şi trimise pe e-mail la timisoara @ fiitanarantreprenor.ro

Cursul „Manager de inovare” se înscrie în oferta de cursuri gratuite de formare profesională în domeniul antreprenoriatului și managementului derulate de către Centrul Regional de Formare Antreprenorială – Regiunea Vest.
În acest sens, recent s-a încheiat cursul de „Manager Îmbunătățire Procese”. Tema, de actualitate pentru orice instituție, publică sau privată, a fost abordată prin prelegeri și discuții privitoare la metodele de a identifica şi elimina nonvaloarea încorporată în procese organizaționale şi, respectiv, de a creşte eficienţa activităţilor organizaţiei.

Detalii pe site www.fiitanarantreprenor.ro sau pe pagina www.facebook.com/CentrulRegionaldeFormareAntreprenoriala

Persoană de contact:

Mihai Lisetchi, coordonator regional,

Mobil: 0770 606 651

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns