Darnicia romaneasca

Romanul este cel mai darnic

Luna decembrie este luna cadourilor, luna in care Craciunul il petrecem in familie, ne facem daruri, dar ne gandim si la cei mai putin norocosi.Sunt persoane care daruiesc cu drag fara sa astepte ceva in schimb si o fac pentru a ajuta nu pentru a se evidentia cu ceva.

In ultimii ani la serbarile organizate de sora mea am vazut copii care au primit o punguta cu dulciuri si au inceput sa planga. Si nu era teatru, pur si simplu au apreciat aceste cadouri, iar acest lucru te determina sa incerci macar cu ocazia sarbatorilor sa daruiesti.

Dar sunt si cei care fac daruri numai pentru satisfactia proprie, pentru a se pune in valoare. Ei nu sunt nici generosi nici spiritualizati. Ei isi risipesc banii fara o veritabila daruire, in mod egoist pentru a se simti mandri de ei si pentru a arata celor din jur ca sunt bogati. Si daca mai baga si un selfie ca sa isi arate generozitatea pe FB, momentul este unic pentru ei.

Dar sunt buni si ei in felul lor, chiar daca fac asta doar de 2 ori pe an. Macar daca i-am indentifica sa-i gadilam la orgoliu, ca saraci sunt multi, iar fiecare dar cat este el de mic conteaza.

Daca cumva porniti campanii de genul si doriti sa va ajut sa le facem cunoscute in online ca sa aiba ecou, va astau la dispozitie cu timisoreni.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns