marire buze timisoara

De ce recurg femeile la marirea buzelor?

Marirea buzelor reda increderea femeii?

marire buze timisoara

Trebuie sa recunoastem ca datorita tehnologiei din domeniul medical tot mai multe femei recurg la tuning: marire de sani, marire de buze, liposuctie, inlaturarea cearcanelor si ridurilor, marirea fundului si multe altele.

Barbatii comenteaza ca apreciaza naturalul, dar sa fim seriosi ca nu s-ar supara nici sa aiba ,,treaba,, si cu o femeie tunata.

Din toate proceduriile de imbunatatire cea mai accesibila mi se pare marirea de buze, deoarece pretul nu este prea mare (aproximativ 200-300 de euro) si dupa 15 minute de la interventie poti sa-ti reiei activitatea de zi cu zi.

Dar de ce toate aceste imbunatatiri la buze?

Posibil sa fie lipsa de incredere in propria persoana si poate ca aceste imbunatatiri sa-ti redea increderea necesara ca sa poti sa-ti arati nasul in societate?

Personal consider ca cine te accepta nu o face pentru buzele tale. Asta mai ales daca nu ai nimic in cap si tot ce iese pe gura ta sunt doar ,,porumbei”. In acest caz buzele marite nu te vor ajuta.

Din pacate marirea buzelor se transforma in obsesie in multe cazuri si atunci buzele  din ceva dragut se modifica in ceva oribil. In aceste cazuri consider ca este vina doctorilor care prefera banii in locul sinceritatii fata de pacient si sub nici o forma nu le spune cat de oribile devin buzele.

Deci de ce atata efort fetelor?

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns