Expo Beauty Timisoara 2011

Târg de frumuseţe şi sănătate

Star Expo şi Iulius Mall Timisoara organizează în perioada 24-26 iunie a.c. prima ediţie a manifestării expoziţionale „Expo Beauty – Târgul pentru frumuseţea şi sănătatea ta”.

Evenimentul reuneşte peste 40 de firme din România şi Ungaria care vor prezenta ultimele tendinţe, în materie de hairstyling, manichiură, cele mai noi şi eficiente tratamente corporale, dar şi cele mai eficiente programe de fitness.

Expo Beauty, reprezintă o acţiune de referinţă şi în domeniul esteticii aplicate, faciale şi corporale, adresându-se în egală măsură, atât publicului larg vizitator, cât şi profesioniştilor.

La eveniment vor participa saloane de înfrumuseţare, centre de estetică şi întreţinere corporală, centre de sănătate, centre de fitness, centre spa, alături de producători sau distribuitori de produse destinate industriei de înfrumuseţare şi sănătate.

În perioada 24 -26 iunie, de vineri până sâmbătă, la demisolul şi parterul Iulius Mall vor fi prezente branduri şi servicii profesionale dedicate operatorilor, precum şi o gamă largă de servicii şi produse destinate publicului.

Hairstylişti, esteticiene, tehnicieni în manichiură şi pedichiură, makeup artişti, antrenori de fitness, şcoli profesionle, unităţi de wellness şi spa, producători şi distribuitori se vor prezenta timp de trei zile, realizând un punct de întâlnire între cerere şi oferta calificată, Iulius mall Timisoara, fiind, din acest punct de vedere, în aceste zile, locul ideal pentru dezvoltarea de noi oportunităţi, de promovare a ideilor noi, de informare conştientă a publicului în cadrul conceptului frumuseţe = sănătate.

Pe perioada celor trei zile, la demisol, în zona special amenajată, vor avea loc o suita de demonstratii practice, lansări de produse, unde începătorii şi profesioniştii îşi vor putea arăta întreaga măiestrie.

Programul de vizitare, în perioada 24 – 26 iunie 2011, zilnic, între orele 10 – 22.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns