Fonduri Europene pentru Afacerea Ta

CEPU SRL Tg. Mureș (Centrul de Elaborare Proiecte Unionale) www.cepu.ro, va susține vineri, 15.04.2016 începând cu ora 11:00, la Hotel Boavista din Timișoara un seminar informativ, gratuit, unde vor fi prezentate oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat.

20160406_112649

Societatea CEPU SRL (Centru de Elaborare Proiecte Unionale) a fost înființată la Târgu Mureş în anul 2006 și este o firmă specializată în accesarea fondurilor europene și naționale nerambursabile.
Scopul CEPU este ca prin realizarea cu succes a proiectelor, clienții noștri să obțină cât mai multe subvenții nerambursabile, din surse unionale si guvernamentale, ce stau la dispoziția mediului de afaceri privat. Obținerea finanțării pentru clienți, este scopul în sine a activității unei firme de consultanță. Majoritatea proiectelor de finanțare întocmite și elaborate de CEPU SRL au fost admise de către autoritățile competente.
La seminar sunt învitați sa participe oameni de afaceri, tineri dornici să devină întreprinzători, să învețe cum se dezvoltă o afacere cu ajutorul fondurilor nerambursabile.

Subvențiile nerambursabile stau la dispoziția românilor
Pentru a putea participa la programe europene sau unionale este obligatoriu să fie îndeplinite anumite condiții de eligibilitate, precum ar fi: societatea să fi înregistrat profit pe ultimul an fiscal, să nu aibă datorii la stat, să nu fie în dificultate, să existe potențial de creștere, să aibă, pentru anumite programe un an sau doi ani vechime, etc.
Desigur sunt programe și pentru firmele noi. In acest caz nu se cere profit, însă, există câteva condiții de îndeplinit. În primul rând, activitatea (codul CAEN) pe care dorește să se dezvolte, trebuie să fie eligibilă, adică să fie finanțabilă.
Toate aceste condiții, este important să le fie explicate partenerilor, să fie ajutati. E posibil ca unii dintre clienții care vin la noi cu o idee de afaceri, să nu fie eligibili pe moment sau sa ințeleagă că, de fapt, li se potrivește altceva mai bine, că au șanse mai mari pe o altă direcție de dezvoltare.

Informare obiectivă și pragmatică
Reprezentanții CEPU își propun să informeze într-un mod obiectiv și pragmatic clienții și să găsească soluții potrivite pentru afacerile pe care aceștia le conduc, indiferent de vârsta pe care o au.
2016, este anunțat a fi un an foarte bun in ceea ce privește programele de finanțare cu fonduri europene!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns