Gresie si faianta in Timisoara

Concept Store Piastrelle Timisoara…

Timisorenii au posibilitatea sa achizitioneze gresie si faianta in Timisoara de o foarte buna calitate la preturi promotionale.

In 15 decembrie 2011 Piastrelle a inaugurat primul Concept Store din Timisoara, pe str. Simion Barnutiu nr. 11 A.

Locatie Piastrelle inca din 2001, in acest an a suferit modificari esentiale si a fost reamenajat complet pentru a se alinia noului concept PIASTRELLE CITY, lider pe domeniul de gresie si faianta. In traducere, Piastrelle imbraca un oras intreg, adica ofera solutii de placari atat pentru institutii publice cat si pentru cladiri rezidentiale.

Transformarea showroomului reprezinta un pas inainte pentru Piastrelle in contextul pietei de gresie si faianta din Timisoara si ofera publicului o noua interpretare a incaperii de baie, de la stilul minimalist pana la neoclasic sau rustic, amenajari de locuinte sau de spatii comerciale, toate prezentate intr-un mod inteligent si inovativ in locatia de pe str. Simion Barnutiu nr. 11 A din Timisoara.

Tot in aceasta luna, in Concept Store-ul din Timisoara Piastrelle va prezinta pentru prima data in Romania o inovatie absoluta in materie de placari, marca Laminam – Italia: placi ceramice cu dimensiunea de 1000x3000x3mm si o greutate de 7 kg/mp.

Materialul de calitate superioara este potrivit pentru orice aplicare solida, la interior sau la exterior, pentru realizarea de constructii sau mobilier, design interior, arhitectura navala si multe altele.

Asa cum v-a obisnuit deja, Piastrelle comercializeaza gresie si faianta import Italia si Spania, de la cele mai mari si renumite case de productie ceramica, printre care: Rex Ceramiche, Floor Gres, Cerim, Ceramica D’imola, La Faenza, Leonardo Ceramica, Grupul Energie Ker, Bisazza, Serenissima Group, Dado Ceramica, Petracer, Fanal Ceramica, Dune. Va oferim faianta, placi si listuri decorative, gresie de interior si gresie portelanata pentru spatii interioare si exterioare, spatii comerciale (showroom-uri si hypermarket-uri), spatii tehnice (hale industriale si fabrici pentru industria alimentara), gresie si mozaic pentru piscine, klinker si caramida aparenta.
In plus, va prezentam obiecte sanitare pentru baie import Italia, realizate din ceramica alba sau colorata, cu design clasic, modern sau retro, produse de GSG Design, Roca, Flaminia, Olympia.

Pentru amenajarea completa a baii dvs, va oferim robineti si baterii pentru baie marca Fima Carlo Frattini, IB Rubinetterie, Kludi sau Grohe, precum si mobiliere pentru baie import Italia – marca Branchetti, Sette Colli, Mobili Di Castello sau Kios. Cazi cu sau fara hidromasaj, cabine de dus si accesorii de baie va sunt oferite prin reteaua Piastrelle de la producatorii Samo, Ravak, Treesse, Bagno & Associati.

Va asteptam in noul Concept Store Piastrelle din Timisoara, str. Simion Barnutiu nr. 11 A incepand cu 16 decembrie pentru a descoperi cele mai noi tendinte la gresie si faianta, combinate in armonia culorilor si diversitatea materialelor de cea mai buna calitate.

Programul nostru este de luni pana vineri intre 9 si 18, iar sambata intre 09:00 si 13:00.

Detalii suplimentare va sunt puse la dispozitie pe www.piastrelle.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns