Hai cu prajiturica sa facem mare burtica

,,Sa fie bine ca sa nu fie rau,,

prajituri naturale

Asa cum se stie deja, exista cateva lucruri la care nu pot sa spun nu. Si unul din ele este prajitura cu crema. Pur si simplu gura zice nu, dar ochii imi lucesc si limbajul trupului ma tradeaza.

Prima intalnire de dimineata pentru incheierea contractului a fost cu Tonka Delicii. Era ora 10:00 si eu deja imi incantam papilele gustative cu prajituri naturale 100%.

La Tonka Delicii se pregatesc deserturi artizanale contemporane originale, surprinzatoare prin combinatia de arome si texturi. Mixuri de ciocolata belgiana, alune, nuci, fistic, migdale, unt si frisca naturale, unt de cocos, fructe exotice sau autohtone, condimente dintre cele mai deosebite (Tonka, piper, vanilie de Madagascar, scortisoara, ghimbir, nucsoara, cardamom, iasomie, lavanda, etc). Partea buna este ca nu exista zahar mult in ele.

Ochii vad, inima cere, era in laborator exact ca lupul intre oi. Nimic nu-i mai placut decat sa-ti povesteasca cineva cum se prepara un desert delicios, iar dupa sa te convingi gustand.

Ca ziua sa se incheie tot intr-o nota dulce, ultima intalnire a fost tot in domeniul interzis: Senneville. Aceiasi Marie cu alta palarie. Eu cred ca astrele s-au aliniat si au decis ca ,,pufos, sunt chiar atragator  :)

In cazul in care apreciati calitatea, va recomand Tonka Delicii cu incredere.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns