Islanda la Timisoara

 Videoproiectia – Islanda la Timisoara

 

Fotograful Dan Dinu, alaturi de Manfrotto Romania si SinPRO, va invita sa vizionati videoproiectia Islanda la Timisoara.

Va asteptam alaturi de noi sa descoperiti un taram primordial in care istoria Pamantului se mai scrie inca si astazi.

Islanda este un taram al extremelor, unde cele patru mari forte ale Pamantului, vulcanii, ghetarii, atmosfera si oceanul au inceput sa scrie povestea planetei in urma cu 4,5 miliarde de ani. Aceasta poveste se mai scrie inca si astazi, intr-un paradis pentru fotografii de peisaj, unde esti izbit la fiecare pas de o frumusete dura si inimaginabila.

Fotograful Dan Dinu impreuna cu Photolife, SinPRO si Manfrotto Romania va invita la o calatorie unica in acest tinut al extremelor si al superlativelor geografice. Alaturi de noi veti descoperi peisaje vulcanice uluitoare, intesate cu gheizere si fumarole, cascade care iti taie respiratia, coaste oceanice si fiorduri spectaculoase, ghetari si lacuri pline de iceberguri, dar si o fauna deosebita ce trece de la haiosii papagali de mare si gratioasele chire arctice si pana la balena albastra, cel mai mare animal care a trait vreodata pe suprafata planetei.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns