La vanatoare de materiale pentru constructie

Am inceput cautarile pentru materialele de constructii

exterior

Deja suntem in Martie si se pare ca timpul se scurge cu repeziciune. Primavara este pe aproape si deja imi fac planuri ca sa incep constructia casei. Si cum sunt genul care ii place sa compare preturile, am inceput sa ma interesez la firme de ce materiale de constructii si buget am nevoie.

Am ales echipa de constructori, un diriginte de santier, iar acum am trecut la materialele de constructii.

Am inceput cu betonul. Aici este simplu, apelez la cifa. Fier beton, de asemenea nu constituie o problema. Preturile pe kg sunt cam identice la mai toate firmele, diferenta fiind doar la transportul pana in locatie.

In cazul caramizii m-am decis ca de 25 de cm este suficient de groasa, ca sa pot sa pozitionez si cateva corpuri de mobila pe ziduri si sa nu am surpriza ca mai trezesc cu vreun accident.

La partea de de acoperis trebuie sa fiu cu bagare de seama. Aici am nevoie de capriori (barne) de o grosime mare, deoarece in timpul iernii daca sta zapada pe casa exista tendinta sa se curbeze acoperisul, iar dupa cateva ierni cu zapada sa ma trezesc ca pica.

Sunt nedumerit la acoperis, daca sa aleg tigla metalica sau tigla ceramica. Pe subiectul acesta parerile sunt impartite, ca la ceea metalica ar fi problema cu galagie din timpul ploii, ca ceea ceramica nu se mai face cum se facea.

Sper sa aleg pana la urma ceea mai buna varianta, ca nici nu am inceput constructia si deja am batai de cap.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns