Lansare www.StylishCircle.ro

După www.stylishcircle.com și www.stylishcircle.de care a avut parte de o lansare cu mare fast la Berlin în cadrul Mercedes Benz Fashion Week, e timpul să sărbătorim din nou.

lansare_www_stylishcircle_ro_large


Lansarea www.stylishcircle.ro promite multă distracție, activități interesante și multe surprize pentru cei peste 40 de bloggeri din întreaga țară.
Evenimentul este privat însă poți câștiga o invitație dublă.
Mai multe detalii în curând.

Sâmbătă, 8 Octombrie

1. La ora 12:00 ne vedem la Club Alt – Strada Victor Vlad Delamarina 1, Timișoara, unde vom servi o cafea, un suc, un pahar cu apă și vom face cunoștință cu toată lumea. Fiecare dintre voi o să primească un badge cu numele si blogul său.
2. Apoi urcăm la etaj unde va avea loc prezentarea noastră, StylishCircle. Nu va dura mai mult de 15 minute.
3. Apoi o scurtă prezentare a celor de la Tudor Personal Tailor.
4. Urmează o pauză de masa tot in Club Alt oferită de Senneville.
5. In jurul orei 14:30 ne vom deplasa către SmartFit 2 Health & Fitness Studio, pentru a vizita cea mai cool sală de fitness și wellness din Timișoara. Vă puteți bucura de un antrenament de fitness alături de profesioniști care vă pot da cele mai bune sfaturi. Apoi relaxare în pișcină și jacuzzi.
6. La ora 16:30 plecăm la Karting. Aici câștigătorul, cu cel mai bun timp, va primi un super premiu: singurul manual de gemologie din Romania și un breloc din argint 925 oferit de Bijuteria Noblesse.
7. După toate aceste activități, ne întoarcem la cazare (Hotel Vila Veneto) pentru a ne pregăti de petrecere.
8. Petrecerea începe la ora 20:00 în Club Alt. Accesul se face pe baza listei de invitați de la intrare. Party-ul este privat astfel doar persoanele care sunt pe listă pot intra.

Duminică, 9 Octombrie

9. Ne vedem la ora 11:00 la Aethernativ – str. Mărășești nr. 14 pentru o degustare de cafea împreună cu Sun Coffee Roastery ca și ultima activitate.

Fiecare dintre voi va primi un goodie bag din partea noastră și a partenerilor noștri care au făcut posibil acest eveniment. Ne-am bucura dacă ați putea menționa în postările voastre colaboratorii care ne-au susținut.

Hashtagurile eventului sunt: #StylishBlogger #StylishParty
Dress code – Wear something purple (ruj, lac de unghii, accesorii, haine etc) IMPORTANT

Pentru activitățile de la SmartFit Studio si Karting trebuie să vă pregătiți îmbrăcăminte potrivită. Echipament sport și costum de baie, iar pentru karting haine comode/sport.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns