Lansarea StylishCircle.ro un eveniment de 10

Sambata 8 octombrie 2016 am fost invitat de Mihaita la un eveniment de fashion, Lansarea StylishCircle.ro. Am acceptat imediat, fiind un prilej sa mai stau cu fratii Jepan la barfa, mai ales ca erau implicati in acest proiect.

dsc_0006

La 12:00 fix ajung la Alt Club locatie pe care o vizitam pentru prima oara. Ma intampina doua fete dragute (dar fara zambet) care imi inmaneaza un ecuson cu numele meu. O tipa cu par roscat si cu un zambet care compensa primirea de la intrare ma invita sa ma asez la o masa si-mi ofera un ceai.

Incep sa inspectez vizual incaperea, care era foarte cocheta, plina de culoare cu un design de interior atragator. Si cum era de asteptat fratii intarziau. Nu ca ar fi ceva nou, ca doar ne stim de 10 ani.

Incep sa apara invitatii, in special doamne si domnisoare (blogari din zona fashion) iar printre ele si Marius. Super. Il invit la masa si ii solicit detalii despre eveniment. Imi povesteste pe scurt ca StylishCircle este o aplicatie de moda si poti cumpara la reducere haine. Dupa vreo 30 de minute apare si Mihaita, iar pe la 13:30 incepe prezentarea.

3

Dupa o scurta descriere a proiectului, cei de la Tudor Tailor au prezentat tinute pentru domni.

dsc_0016

A venit timpul desertului oferit de Senneville, moment asteptat de toata audienta feminina, dar mai ales de mine: prajituri cu crema :)

prejiCand am ajuns in camera cu prajituri m-a cuprins panica. Erau in fata meselor trei randuri de domnisoare si eram sigur ca nu voi ajunge sa savurez macar cateva prajiturele. Dar dupa 5 minute camera se goleste de persoane si ma duc sa ma uit ce a ramas dupa ,,razboi,, Si fata imi este invadata de un zambet larg. De pe masa daca lipseau vreo 10-15 prajiturele. Ma gandeam ca am nimerit unde trebuie: o comunitate care este la regim :)))) Dupa vreo 10 minute de ,,gustat,, am abandonat lupta.

Dupa un desert atat de bun intreaga trupa s-a deplasat fara mine la SmartFit Studio 2 ca la cubuletul meu perfect nu am nevoie de miscare :)

La ora 17:00 a inceput competitia de karting la Red Motors, unde eu m-am rezumat la rolul de fotograf.

dsc_0155dsc_0239dsc_0285

Dupa vreo 2 ore de adrenalina la volan s-a revenit la club unde ne astepta mancarea. As putea spune ca pe mine ma astepta ca fetele erau la dieta :))))

dsc_0313

In jurul orei 22:00 s-a servit sampanie, s-a cantat la multi ani unei sarbatorite prezenta la eveniment, iar dupa cu toti am primit cadouri din partea sponsorilor.

dsc_0321

dsc_0326dsc_0334dsc_0345

Tortul personalizat pentru eveniment a fost atractia serii.

dsc_0348In concluzie:

  • un eveniment de nota 10 realizat de o echipa care pare o familie
  • un site care ofera posibilitatea pasionatiilor de shopping sa profite de ofertele atractive https://www.stylishcircle.ro
  • o seara care mi-a oferit posibilitatea sa cunosc persoane noi care ,,traiesc,, si ei in mediul online.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns