Machiajul in noaptea de Revelion

Machiajul in noaptea de Revelion

O privire sexi şi o atitudine îndrăzneaţă sunt atuu-rile tale pentru petrecerea de Revelion. Le poţi obţine cu un machiaj special: ochi de pisică.

Acest machiaj se poate obţine în 15-20 de minute. Mai întâi trebuie să aplici un fond de ten şi un baton corector, ca să ascunzi toate imperfecţiunile tenului. Apoi trasezi o linie cu un creion negru sau cu tuş, dinspre colţul interior al ochiului spre cel exterior.

După ce ai făcut aceste mişcări, aplică, deasupra liniei trasate, un fard gri deschis, pe toată pleoapa superioară, apoi unul gri închis la baza genelor. Ai grijă să foloseşti nuanţe din ce în ce mai deschise de gri, pe care le aplici dinspre baza genelor spre sprâncene.

Dacă nu-ţi place fardul gri, poţi opta pentru unul maron sau pentru unul violet. Vei obţine exact acelaşi efect. Dacă ai ochii mici, este indicat să nu foloseşti tuş, pentru că are efect de micşorare.

La sfârşit, pentru o privire pătrunzătoare, apelează şi la rimel. Aplică două-trei straturi de rimel. Ochii tăi vor fi pătrunzători.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns