Mi-a lesinat masina la pescuit

Caldura face ravagii

tractari timisoara

Ma tot amagesc ca sunt un bun pescar si de ceva vreme la fiecare sfarsit de saptamana impreuna cu surioara si Eugen mergem sa pescuim balene.

Dis de dimineata pe cate o balta cu betele pregatiti stam si asteptam captura cu care am putea sa ne laudam pe FB, ca doar este la moda.

Si ziua fierbinte se asterne, iar soarele ne rasfata cu calduri de peste 40 de grade. Din pacate nu am reusit sa gasim un loc unde sa avem umbra, iar intre noi si razele soarelui era doar masina care ne oferea putina umbra.

Ore se scurg, pestii se lasa asteptati si vine momentul plecarii catre casa. Totul este aranjat in portbagaj si gata de drum.

Si soc. Volanul ramane blocat si nu reusesc nici cum sa-l deblochez cu cheia de contact. La naiba. Caldura a facut o victima. Masina nu poate fi pornita, noi in camp sambata spre seara la vreo 20 de km de Timisoara.

Exista 2 alternative: pornesc masina cu firele ce intra in contact, ca si in filme sau chem o firma de tractari auto cu platforma.

Partea proasta este ca ce am vazut in filme nu s-a potrivit si in realitatea motiv pentru care a trebuit sa recurg la alternativa secunda, firma de tractari auto.

Intru pe timisoreni.ro si incep cu telefoanele. Primele 3 incercari mi-au adus si primele 3 esecuri. Dar nu ma las. Nu am de gand sa raman in camp. Si perseverenta da roade. Cei de la Remotim imi vin in ajutor in mai putin de 45 de minute. Partea buna pe langa timpul scurt in care au ajuns la balta a fost si un pret cu bun simt oferit la negocierea telefonica.

Dupa urcarea pe platforma am dus masina la un service auto de-al casei, Demetra.

A trebuit sa schimb butucul de contact din cauza caldurii care a topit ceva plastic de la mecanism.

A fost cea mai scumpa partida de pescuit ever. Balta a cerut tribut si masina a picat ofranda :)

Fir intins.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns