Mosi si babe, faceti umbra degeaba pamantului

Nesimtiti si aroganti

Sunt foarte dezamagit de batranii din Bucuresti. Ma plimb la pas prin capitala si din obisnuinta analizez comportamentul persoanelor din jurul meu. Si uite asa batranii reusesc sa-mi atraga mereu atentia. Si nu intr-un mod placut.

Zilnic vad cat sunt de ,,rupisti” si arunca pe trotuar ambalaje de la pachetele de tigari abia desfacute, servetelul de la placinta pe care a savurat-o, biletul de la ,,masina” de RATB.

Daca le zici ceva, sa vezi atunci furtuna din gura lor, cum ies jignirile si blestemele de la cei mai ciuciurii.

Aceasta generatia de dinozauri ii umilesc pe cei de varsta mea. Ca nu suntem buni de nimic, ca ne lipseste educatia, ca este vai de capul nostru.

Ba idiotilor. Voi nu ati lasat nimic in urma voastra. Vi-a dat regimul totul la bot: un servici, o casa, concedii si lipsa de stres.

Va plangeti ca pensiile va sunt mici. De ce? Ati furat toata viata de la locul de munca si ati trait numai clipa, fara sa va ganditi la viitor.

Noi tragem pentru un amarat de venit ca si boii la jug si tot nu ne tratati cu respect.

Din cauza voastra ma uit cu groaza la viitor. Daca de la voi nu pot avea pretentii legat de respect si o conduita civilizata in societate, care imi pot fi asteptarile de la generatia actuala de adolescenti?

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns