O noua remiza, FC Brasov 0-0 Poli Timisoara

Un meci dezamagitor la Brasov pentru Poli Timisoara

Duminica seara in etapa cu numarul 13 banatenii au jucat in deplasare la Brasov, unde urma sa intalneasca echipa care in urma cu doua sezoane a risipit sansele timisorenilor de a castiga campionatul.

Asa cum era de asteptat echipa gazda isi dorea victoria pentru a scapa de zona retorgradarii, iar polistii pentru a ramane in urmarirea liderului Otelul Galati.
Brasovul incepe prima repriza in atac, reusind pana in minutul 20 sa nu dea sansa oaspetilor sa iasa din propria jumatate de teren.
Fazele de atac la poarta lui Pantilimon devin tot mai numeroase, dar interventiile sigure a portarului timisorean fac sa ramana scorul neschimbat.
Abia in minutul 35 banatenii reusesc sa porneasca cateva atacuri, dar fara sa creeze prea mari dificultati pentru apararea gazda.
Prima repriza se incheie in dominarea clara a brasovenilor, dar scorul ramane 0-0.
In repriza secunda cu toti asteptam ca Poli Timisoara sa presteze un meci mult mai bun ca in prima parte, dar jocul alb violetilor este unul slab si lipsit de imaginatie si solutii de atac.
Meciul devine plictisitor, fara faze de poarta la nici una din porti, lupta pentru minge avand loc la mijlocul terenului.
Abia in minutul 85 oaspetii au o sansa clara de gol prin Zicu, dar golgeterul timisorenilor nu reuseste sa raia spre poarta balonul venit din centrare de pe partea stanga de atac a banatenilor.
Brasovenii la numai cateva minute de ratarea lui Zicu au parte de o mare ratare prin Vali Badea, care nu reuseste sa trimita mingea convingator spre poarta lui Pantilimon din marginea careului de 16 metri.
Finalul de meci vine imediat dupa executarea loviturii de colt a antrenorului jucator Cosmin Contra, dar fara a reusi sa schimbe scorul final de 0-0.
Cu acest punct castigat in deplasare, Poli Timisoara ramane pe locul 2 in clasament, la 4 puncte de Otelul Galati si urmata la doar un punct de Rapid Bucuresti si FC Vaslui.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns