O noua victorie pentru Poli Timisoara

Poli Timisoara – FC Olt 1-0 

Poli Timisoara a reusit o victorie importanta pentru economia acestui sezon al ligii secunde, reusind sa invinga la limita, prin golul lui Goga din minutul 61, pe FC Olt.

Dupa doua victorii in primele doua etape, Poli Timisoara primea vizita echipei FC Olt, formatie care pierduse etapa trecuta greu, cu 2-1, in fata Gloriei Bistrita.

Poli incepe mai bine, iar Goga si Tames incearca suturi de la distanta, retinute fara probleme de Bugiu.

Oltenii revin si au o perioada foarte buna, cu 7 cornere in doar 4 minute, niciunul dintre acestea nefiind insa concretizat intr-o sansa importanta la poarta lui Lepmets.

Timisorenii revin, insa nu pot inscrie la sutul puternic al lui Patras (`21), Bugiu respingand excelent in corner incercarea mijlocasului lui Poli. Fara a-si crea mari sanse de gol, Poli a continuat sa domine partida, insa lipsa de inspiratie a lui Curtean si forma slaba a lui Goga nu au ajutat incercarile ofensive ale echipei lui Vali Velcea, astfel ca la pauza scorul era 0-0.

Zagrean are sansa de 1-0 in minutul 46, insa atacantul lui Poli nu reuseste sa impinga balonul in plasa dupa o centrare a lui Goga, stabilind astfel coordonatele dupa care urma sa se desfasoare repriza secunda.

Zagrean rateaza din nou in minutul 58, prevestind parca golul lui Goga, care a inscris din 3 metri dupa o centrare perfecta a lui Sepsi, la capatul unei actiuni superbe a lui Poli (`61).

Oltenii primesc o noua lovitura dura in minutul 65, cand Lengyel este eliminat pentru cumul de cartonase la un fault asupra lui Goga.

Astfel, drumul polistilor spre victorie era deschis, dar ratarile lui Zagrean au continuat, fostul atacant al Unirii Alba Iulia reluand pe langa poarta din 10 metri singur cu Bugiu!

Cu toate acestea, Poli s-a impus cu 1-0, mai clar insa decat o arata scorul, desi FC Olt a dat o replica interesanta, nu s-a cantonat in aparare si a incercat din rasputeri sa perforeze poarta lui Lepmets, chiar daca a evoluat o jumatate de ora in doar 10 jucatori!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns