Peter Bahuczki – fotograf botez

Fotograf Peter Bahuczki – ofer servicii foto pentru botez, cununii civile, petreceri de firma, evenimente business, serbari de gradinita si serbari scolare, evenimente sportive, sedinte foto de familie etc.

Peter Bahuczki - fotograf de botez din Timisoara

Fotograf de botez

Totul incepe cu o discutie intre client si mine, pentru a vedea daca data botezului este libera in agenda mea de lucru. Daca sunt disponibil, vom semna un contract pentru serviciile foto de botez, iti voi elibera o factura si o chitanta.

In ziua botezului voi veni la voi acasa, cu cel putin 90 de minute inainte de a se merge la biserica. Voi face poze cu moasa/nasa copilului cum il dezbraca si-l imbraca pe cel mic, urmand sa facem poze cu cei prezenti si micut(a).

La biserica voi face poze in timpul botezului cu copilul cand este dezbracat de hainute, uns cu mir, imbaiat in apa, cum se va taia motul, urmand ca la sfarsit sa facem poze cu toti prezenti.

La sala de evenimente voi poza parintii copilului cu mesenii, copilul impreuna cu parintii si mesenii, poze cu familile invitate, momentul artistic (daca exista) aducerea tortului si tot ce considerati ca doriti sa pozati in seara botezului.

Pozele din ziua evenimentului le voi preda in maxim 48 de ore de la incheierea botezului.

Peter Bahuczki- fotograf evenimente

0723-079866

https://www.bahuczki.ro/category/articole/poze/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns