Pole Fitness, striptease sau sport in mintea romanului?

Pole Fitness se practica in Bucuresti

Pole Fitness este un sport care combina dansul la bara cu elemente de fitness. Totul se bazeaza pe o serie de exercitii care implica forta, coordonare, flexibilitate si acrobatie.

Intr-un cuvant un spectacol care incanta ochiul privitorului prin indemanarea practicantului acestui sport.

Dar romanul nu priveste Pole Fitness-ul ca pe un sport. Romanul nostru zice ca este striptease. Pai si cum putem noi sa-l contrazicem cand el stie ca o fata care se muleaza pe o bara intr-o tinuta sumara faca asta doar ca sa-i castige atentia doar ca o contribui si el cu cateva bacnote la bunastarea ei. Ca doar stripteas-ul cu singuranta a aparut inainte chestiei numite Pole Fitness.

Si uite asa cei care practica acest sport incearca sa treaca peste prejudecatiile romanasiilor si ofera posibilitatea sa poti lua parte la cursuri care sa te ajute sa-ti tonifici corpul, sa faci exercitii benefice sanatatii cu propria greutate.

Eu am vazut Pole Fitness la ,,Romanii au talent” cand o tipa a venit in fata juriului si a lasat audienta socata cu exercitiul foarte bine prezentat. M-a incantat si chiar ma gandeam ca as incerca si eu, dar din pacate nici in ziua de azi nu am reusit sa imi satisfac curiozitatea. Dar niciodata nu-i tarziu :)

Pentru cei care doriti sa incercati ceva nou din lumea fitness-ului si sunteti din Bucuresti, Dana si Priscilla va invita sa participati la cursuri de Pole Fitness.

Programari si informatii la 0721233930, 0722574078.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns