Poli Timisoara 2-1 Sportul Studentesc

Prima victorie a lui Contra din postura de antrenor

Sambata seara pe stadionul Dan Paltinisanu, Poli Timisoara a primit vizita echipei Sportul Studentesc. Era meciul de debut a lui Contra din postura de antrenor al banatenilor, motiv pentru care… victoria era foarte importanta pentru moral.
Intr-o audienta scazuta la stadion, timisorenii au luat cu asalt poarta oaspetilor, reusind cateva suturi pe spatiul portii, care au mai animat atmosfera.
Sportul incearca timid sa iasa pe atac, dar Alexa taie elanul oaspetilor la centrul terenului de fiecare data.

In minutul 16 de joc oaspetii beneficiaza de o lovitura de colt, executata perfect pentru lovitura de cap a lui Patriche, aflat nemarcat in careu, reusind sa inscrie pentru 0-1.
Asa cum ne-am obisnuit deja, momentul in care timisorenii incep sa joace bine este atunci cand sunt condusi, iar acest lucru s-a vazut imediat.
Dupa mai multe actiuni de poarta, parca o faza trasa la indigou dupa golul oaspetilor din minutul 16, aduce egalarea prin reluarea cu capul a lui Scutaru in minutul 30 pentru 1-1.
Timisorenii continua ofensiva si reusesc pana la pauza sa-si mai creeze cateva ocazii de gol.
Repriza secunda este dominata tot de gazde, care ataca permanent poarta adversa, practicand un joc ofensiv foarte bun. Aceste eforturi sunt rasplatite in minutul 74 cu golul marcat de acelasi Scutaru.
In ultimele minute de joc studentii incearca sa egaleze, reusind in minutele de prelungire sa nimereasca bara portii poliste.

Desi a debutat cu victorie ca si antrenor, Contra nu poate sa-si asume laudele, deoarece el momentan nu a reusit inca sa-si impuna propriul stil in jocul echipei.
Acest lucru se va vedea abia peste 5 etape, dupa care vom vedea daca a fost o solutie buna pentru echipa numirea lui ca si antrenor a lui Poli Timisoara.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns