Poli Timisoara – Otelul Galati 2-0

Victorie pentru culorile clubului

Duminica seara provincia si-a disputat derby-ul in Banat, Poli Timisoara primind vizita liderului Otelul Galati. Era meciul in care gazdele jucau sub denumirea de Poli Timisoara in culorile alb-violet, motiv pentru care seara avea o incarcatura speciala atat pentru spectatori, cat si pentru jucatori.
Intr-o atmosfera de sarbatoare, cele doua echipe au pasit pe teren si in scurt timp arbitrul a fluierat startul meciului.
Dominatia oaspetilor s-a vazut inca din debutul reprizei, galatenii reusind sa-si creeze cateva faze de poarta, care au adus emotii pe banca tehnica timisoreana.
Abia dupa minutul 25 al meciului timisorenii au prima faza de poarta printr-un sut neconvingator.
Repriza se incheie cu oaspetii in atac, dar datorita lui Pantilimon scorul ramane 0-0.
Debutul partii secunde regasete echipa banateana in atac, cu Zicu la minge, care reuseste sa creeze panica in careul advers la fiecare actiune personala, dar fara a reusi sa inscrie.
Minutele de joc se scurg, iar timisorenii ataca pe toate flancurile, Zicu reusind o noua incursiune in careu, unde este oprit dupa un contact cu un adversar, contact ce-i aduce lui Zicu un cartonas galben pentru simularea unui fault.
Atmosfera se incinge in teren, jocul practicat de gazde devenind foarte spectaculos, iar dupa ce o minge este reluata de Zicu din foarfica pe spate in careul mic, ajunge cu sansa la Cisovsky, care reia in poarta pentru 1-0.
Din acest moment galatenii ies la atac, iar la o respingere a apararii gazde mingea ajunge la Nikolic, care ia actiunea pe cont propriu de la centru terenului si dupa ce reuseste sa scape de 3 adversari din careul mic reia la coltul scurt pentru scorul de 2-0.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns