Revelion 2016 in Oroshaza Ungaria

Revelion in Oroshaza

Pensiunea Neon 2 inchireaza 12 camere, 28 locuri pentru un grup in perioada 30.12.2015-02.01.2016. Pachetul cuprinde: cazarea, micul dejun, masa festiva de revelion.

Pensiunea Neon 2 este situata in Ungaria in localitatea Oroshaza (130 km de Timisoara) la doar 500 m de renumitele bai termale Gyoparos, atat de benefice pentru sanatate. Pensiunea moderna ofera 12 camere duble climatizate avand fiecare baie proprie si tv. Barul, bucataria, restaurantul, terasa, grilul rustic, gradina, iazul si parcarea completeaza comfortul oferit de camere.In gradina sau pe terasa puteti sa va relaxati gatind impreuna cu prietenii ori familia un grill sau un gulas la ceaun. Daca doriti sa fiti cel servit puteti comanda de la restaurantul cu care colaboram preparate traditionale unguresti sau internationale din meniul aflat la receptie disponibil in limba romana, maghiara si engleza.


Puteti de asemenea sa inchiriati pentru cazare toata pensiunea pentru dumneavoastra, prieteni sau colegi in scop de party sau training si veti beneficia de exclusivitate pentru o zi sau chiar mai multe zile.

Informarii la telefon 0724722958.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns