Revelion 2018 la Restaurant Senator

Dragi oaspeți, ne face plăcere să vă anunțăm că v-am pregătit cu mare drag, ca și până acum, petrecerea de Revelion în stilul Senator.

Împreună cu prietenii, cu familia, cu cei dragi, veți putea simți din nou bucuria de a fi oaspete de seamă! Atmosfera deosebită a sălilor noastre pregătite pentru cel mai impresionant eveniment, meniurile delicioase și îmbietoare pentru toate gusturile, distracția și amuzamentul sunt pe primul loc.

Interpreți iubiți ai muzicii populare – Carmen Popovici, Nicu Novac, Nicoleta Novac și Marius Lupulesc – vor fi alături de dumneavoastră în noaptea de Revelion!

Meniul a fost ales cu atenție, de la aperitive și gustări la felurile principale, tort și open-bar, pentru ca dumneavoastră să vă simțiți excelent.

Muzică, artificii, tombola – ca de obicei la Senator, invitații au parte de surprize pregătite special pentru această seară.

Vă invităm să ne fiți oaspeți și la final de 2017.
Fie ca trecerea dintre ani să vă încânte cu desăvârșire și să începeți noul an cu o bună-dispoziție nemaiîntâlnită!

Meniu Revelion 2018 – Preț 325 lei

  • Aperitiv: terină de curcan, terină de porc cu legume, coșuleț cu salată de vinete, tartine pasta somon, spedini cu struguri, vol-au-vent cu pasta de branza, grisine cu prosciutto, trandafir din ceafa afumata, cornete cu pasta de fazan si dulceata de afine, masline negre cu samburi
  • Gustare calda: duet de curcan cu muschiulet de porc in sos hribi si buchet de legume
  • Fel principal: balotina de pasare cu fistic si sos de branzeturi, ceafa de porc la cuptor cu ierburi aromate si sos brun, gratini broccoli, rizzoto cu parmezan
  • Tort
  • Open-bar: vin cabernet savignion (alb) si feteasca regala (rosu); bere Ursus 0,330 l si bere fara alcool Ursus; whisky ballantines-finest si whisky jameson; campari orange; vodka aplle /crambbery; sampanie (ora 00:00)
    bauturi nonalcoolice: green apple, cafea espresso genovese, capucino vienez, apa minerala/plata 2 l, sucuri gama coca-cola accidulate/neaccidulate 2 l.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns