Sa mori nu alta

O discutie neasteptata

M-am reapucat de sala dupa o pauza de 4 ani, mai bine spus de fitness. Am facut aceasta precizare deoarece nu doresc sa ma ,,umflu,, doresc doar sa fac tonifiere, intretinere si mai presus de toate sa scap de burtica, lucru pentru care este mai indicat fitness-ul. Am ales sa merg la Smartfit Studio.

Si a venit si ziua de sambata dimineata, iar silitor cum sunt dar si manat de o febra musculara fara precedent ma aflu dis de dimineata la sala. Intr’un in vestiar si gasesc 2 tipi tinerei care zaboveau dupa un antrenament.

Salut si ma asez pe bancuta sa ma schimb de haine, dar cum informator sunt de meserie aplec si urechea la ce vorbesc cei doi.

Si ascult si incep sa zambesc. Cei doi vorbeau de programare, fapt ce mai uimit. Majoritatea vorbesc in vestiar de programul pe care il au sa si umfle muschii sau ce parfuri folosesc sa devina pachete de muschi.

Nu am rezistat si m-am bagat si eu in conversatie, iar sub forma de gluma le-am atras atentia ca nu este o conversatie potrivita pentru vestiar.

Am ,,barfit,, aproximativ 5 minute cu ei pe domeniu dupa care m-am luat la tranta cu febra musculara.

Ma bucur sa vad ca si domeniul IT este preocupat de sanatate si se ghideaza dupa ,,Minte sanatoasa in corp sanatos,,

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns