Sala de nunta pentru evenimentul tau

– Vrei sa organizezi nunta in Timisoara si insa nu te-ai hotarat asupra salii, asupra decorului, meniului, numarului de invitati, iar timpul ramas pana la data la care doresti evenimentul?

sala nunta timisoara

Restaurantul La Rousse din Timisoara, de pe strada Closca nr 53 vine in intampinarea ta cu cele mai bune oferte de nunta, un personal calificat care a participat la sute de nunti cu o experienta de peste sapte ani in organizarea de evenimente speciale precum nunta, botez, banchet, petreceri. Restaurantul La Rousse are solutia pentru fiecare tip de nunta pe care doresti sa il organizezi, de la nunti mari pana la nunti mici, chochete si discrete. Restaurantul La Rousse din Timisoara, iti pune la dispozitie trei sali de nunta de diferite dimensiuni. Sala mare, are o capacitate de 170 de locuri, sala a doua are o capacitate de 90 de locuri, iar cea de a treia sala are o capacitate de 80 de locuri.

Desi la inceput pare un lucru simpu, pe parcurs, odata cu apropierea datei stabilite pentru nunta, timpul pare sa se comprime iar banii sa se scurga printre degete. Pentru a evita aceste situatii, am pregatit pentru dumneavoastra meniuri complete ce pot include inclusiv decorul salii, decorul mesei de prezidiu, bauturi nelimitat, sampanie la intrare. Chiar daca restaurantul nu dispune de propriul DJ sau proprii cameramani, restaurantul La Rousse din Timisoara a negociat pentru cei care doresc sa contracteze muzica, dj, pachetul de foto video, un pret astfel incat, mirii sa aibe o nunta cat mai putin costisitoare dar la o calitate superioara dupa standardele occidentale.

Daca tot vine vorba despre timp si nunta, va anuntam ca cei care doresc sa rezerve restaurantul pentru nunta in Timisoara la Restaurantul nostru, in zilele de Duminica, beneficiaza de reducere la pretul meniului sau au incluse diferite facilitati suplimentare in acelasi pret de meniu.

Doriti sa verificati daca pentru data in care v-ati hotarat sa realizati nunta este libera la restaurantul nostru? Atunci puteti sa ne contactati la numerele de telefon: 0757.575.892 sau 0744.777.384, unul dintre colegii nostrii, cu siguranta este dispus sa va raspunda solicitarilor dumneavoastra si impreuna cu acesta puteti ajunge la un consens. Clientii nostrii multumiti ne determina sa devenim tot mai buni in fiecare zi. http://la-rousse.ro/contact

Restaurantul La Rousse va ureaza Casa de piatra si sa aveti o nunta de vis!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns