sala nunta

Sala de nunta in Timisoara

Sala de nunta

Trei sali pentru nunta va asteapta la Restaurantul La Rousse din Timisoara. In functia de cat de mare doresti sa organizezi nunta alaturi de cei dragi; restaurantul La Rousse iti pune la dispozitie o sala pentru nunta de marimea a 170 de locuri, alta de 90 de locuri si cea de a treia sala are aproximativ 80 de locuri. Organizand nunti in Timisoara de peste 7 ani de zile ceea ce a ajutat extrem de mult in alegerea diversificarea si conceperea meniurilor si ofertelor pentru nunti.

sala nunta

Am lansat pentru clientii nostri o gama diversificata de meniuri avand totodata bauturi nelimitat si decorul inclus la varianta All Inclusiv. Meniurile All inclusiv sunt cele mai avantajoase pentru miri datorita ofertei bogate, costului redus raportat la obtiunile incluse. Avem colaborari si cu fotografi din Timisoara.

Daca doriti sa rezervati o sala nunta la una dintre cele trei, indiferent de ziua in care v-ati hotarat sa sa desfasurati evenimentul, puteti sa o faceti pentru oricare data din an si zi, la nuntile care se organizeaza duminica, avand disscounturi suplimentare, in concluzie, pentru rezervari puteti sa o faceti la numerele de telefon 0744.777.384 sau la numarul 0757.575.892.

Oferta de meniu All inclusiv, contine decorul salii, oferta in care intra: fete masa, huse scaune, esarfe scaune, masa prezidiu, cutie dar miri, sfesnice lumanari, servetele colorate, meniuri, arcada intrare, masa sampanie, masa tort, vaze inalte cu decor pene de strut (sau flori).

In ce priceste bauturile, va oferim toate bauturile racoritoare din Gama Cola, iar cafeaua este la discretie pentru toti invitatii. Pachet all inclusive bauturi: apa (plata si minerala), suc (cola sau pepsi) acidulat si natural, bere (cu si fara alcool) la alegere, vin (alb si rosu), cafea espresso, vermut, sampanie intrare invitati, WHISKEY, Coniac si palinca de casa. Parcarea este rezolvata, mai ales ca in perioada weekendului puteti parca linistit pe partea laterala a carosabilului, insa avem si o parcare interioara daca este nevoie.

0757 575 899

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns