Salon Dermocenter Timisoara – oferta lunii decembrie

Oferta lunii decembrie la servicii cosmetice – www.dermocenter.ro

Dermocenter Timisoara

Salon Dermocenter din Timisoara, cu o vasta experienta in domeniul dermato cosmetic va prezinta oferta lunii decembrie 2010 la tratament regenerant hidratant pentru iarna, tratament pentru acnee tarda, impachetari corporale cu vitamine, masaj revitalizant, aplicat unghii false.
1. La 10 sedinte de masaj anticelulitic – bonus  2 sedinte de EMS (drenaj limfatic)
2. La 12 sedinte de EMS slabire coapse – bonus 1 masaj anticelulitic si un EMS drenaj limfatic
3. La un abonament de 5 sedinte de masaj de relaxare – bonus un masaj facial cu EMS
4. Peeling corporal cu enzime ptentru toate tipurile de piele + 1 masaj de intretinere
– pret vechi 145 Ron
– pret promotional- 115 Ron
5. Masca anti-aging + aplicat oja – 55 Ron
6. Masca hidratanta + biolight rosu – 45 Ron

Tratament pentru acnee tarda (piele uscata cu comedoame)
Acneea tarda presupune o procedura de tratament speciala realizata cu ajutorul cremelor DMS atent combinate cu ulei de in nanoparticule, ulei de primule, lipozomi de drojdie , vitamina A nanoparticule si ulei de avocado.
– Durata: 1h 45 min
– Tarif redus: 140 ron
– Tarif normal: 230 ron

Tratament regenerant hidratant pentru iarna
Corpul uman este compus 70% din apa… iar hidratarea este alimentarea organismului cu apa. Pentru a nu inseta organismul, trebuie sa consumam doi litri de apa pe zi (hidratate interna) si sa ne dam pe fata si corp cu produse hidratante (hidratare externa). Lipsa apei in organism se reflecta cel mai vizibil la nivelul epidermei. Pielea devine uscata, dura si se descuameaza, chiar si in cazul unui ten gras.
O fata stralucitoare si un corp catifelat nu se pot obtine dacat prin hidratare; pentru a restabili echilibrul pielii se recomanda periodic un tratament de regenerare si hidratare.
Tratamentul incepe cu o curatare a tenului dupa care se face un peeling usor pentru a pregati pielea pentru mastile din substante active.
Dupa peeling se face 5 minute de electroterapie, apoi se va aplica masca din : extract de ceai verde (este stimulent pentru piele, are actiune antiinflamatoare si antimicrobiana), vitamina E nanoparticule( protejeaza pielea si ajuta la regenerarea celulelor), coenzima Q10 nanoparticule (activeaza metabolismul si potenteaza efectul vitaminei E).
Dupa ce masca actioneaza singura circa 5 minute se va aplica masca din alge cu un puternic efect hidratant.
La final se va face un masaj cu vacuum folosind o masca din ulei de caise (netezeste pielea si ingrijeste tenul), lipozomi NMF (lipozomi bogati in acizi grasi esentiali ce potenteaza puternic stratul superficial al pielii marind capacitatea de hidratare a tenului) si extract de aloe vera (efect antiinflamator si hidratant, bogat in vitamine, aminoacizi, polizaharuri, saruri minerale, proteine si enzime).
– Durata: 40 min
– Tarif redus: 85 ron
– Tarif normal: 100 ron

Masaj revitalizant
Este un masaj ce se efectueaza cu creme DMS personalizate fiind indicat a se face cel putin o data pe sapamana, preferabil doua masaje pe saptamana, si are ca scop mentinerea organismului într-o functionalitate perfecta.
Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor si la nivelul musculaturii.
Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, înlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal.
– Durata: 1 h
– Tarif redus: 35 ron
– Tarif normal: 45 ron

Impachetari corporale cu vitamine
Amestec obtinut prin combinarea cremei de baza DMS cu Terra Sana, nanoparticule de vitamina A, vitamina E nanoparticule, vitamina C cu lipozomi si coenzima Q 10 nanoparticule.
– Durata: 1 h
– Tarif redus: 65 ron
– Tarif normal: 90 ron

Aplicat unghii false
– Durata: 2h
– Tarif redus: 90 ron
– Tarif normal: 100 ron

Salon Dermocenter Timisoara
– Adresa: Str. Ciprian Porumbescu, nr. 107
– Telefon: 0256/218178, 0356/003368, 0732166515

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns