Salutul nu este obligatoriu, dar…

Buna ziua caciula

Din vara am inceput sa merg la sala. Mai exact m-am apucat de finess, deoarece la cat de bine arat nici nu stiu de ce ma mai duc :))

Si in fiecare saptamana merg macar de 2 ori, ca sa fac putina miscare ca lucrez mult la comp si vreau sa preintampin problemele la coloana.

Ce mi se pare ciudat este ca de fiecare daca cand intra cate un tip in vestiar se uita la cei care sunt (banuiesc sa vada daca este vreun cunoscut) dar fara a saluta. Stiu ca nu este obligatoriu salutul, dar aici vorbim la apartenenta la grup (Piramida lui Maslow) si consider ca este normal sa faci acest lucru.

Pe vremea cand eram in clasa a X – a am mers pentru prima data la sala. Mai precis la sala Electromotor, la un subsol de langa CCIAT din centrul orasului. Pe atunci nu prea aveai multe sali, iar asta era una in care se facea muschiul mare.

Era antrenorul Liviu, care daca nu salutai cand intrai in sala te punea sa iesi si sa intri iar pana salutai. Daca erai vreun prostan, incalzirea ti-o faceai intrand si iesind din sala pana iti dadeai seama ca faci asta pentru ca nu stii sa saluti.

Dar revenind in prezent, desi avem site-uri de socializare si toata ziua suntem online, cand sumtem fata in fata parca nu ne gasim tastele potirvite sa scoatem din gura un ,,Ciao,, ca doar banateni suntem :)

Vreau sa precizez ca acelasi lucru se intampla si in vestiarul fetelor, lucru confirmat de sora mea.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns