Teleleu prin Bucuresti in miez de noapte

Agitatie si aglomeratie…

bucuresti noaptea

Ziua de sambata a inceput cu o vizita la Targul de turism al Romaniei la Romexpo. Inarmat cu aparatul foto, am inceput sa pozez la standuri si sa intru in vorba cu reprezentantii firmelor expozante.

Am facut o comparatie cu targurile de turism organizate in Timisoara si targul de la Romexpo si am concluzionat ca suntem mici copii la capitolul organizare.

A venit seara si Mihaita avea treaba prin centrul vechi din Bucuresti si m-a invitat cu el. In cele din urma am ajuns in centrul vechi, dupa ce mi-a prezentat din mers diverse atractii din capitala. Eram in cautarea unui loc unde sa stam la un citro. Si uite asa am inceput sa misunam pe stradutele pline de oameni. Parca eram la mare, asa aglomeratie era.

In cele din urma am gasit loc la o terasa cocheta. De aici puteai sa admiri in voie furnicarul de pe stradute. Ma uitam la trecatori si remarcam cu uimire cum majoritatea fortau vara (in special barbatii) fiind echipati doar cu tricou. Domnisoarele pe metoda pitipoanca, cu bluzita putin peste buric, tocuri inalte, poseta tinuta pe ,,mana moarta” si cu celularul in mana butonand.

Dupa incheierea misiunii de carcotasi, in jurul orei doua, am lasat agitatia in urma si am luat drumul de intoarcele spre casa.

Concluzie: astept sa vad daca mediul de afaceri din capitala este atractiv, ca viata de noapte din Bucuresti ma lasa indiferent.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns