Tratament pentru piele sensibila si deshidratata

Oferta de la Salon Dermocenter Timisoara

Deshidratarea cauzeaza o multitudine de probleme pielii, de la aspectul solzos, la sensibilitate crescuta sau acnee. Unul dintre cele mai suparatoare lucruri din punct de vedere estetic, atunci cand discutam despre o cantitate scazuta de lichide in organism, este aspectul tenului.


Pielea are de suferit, daca nu este suficient de hidratata. In absenta apei, functiile vitale din intreg organismul sunt incetinite, pielea devine vulnerabila, iar capacitatea sa de aparare este scazuta. Rezultatul: tenul devine mai aspru, mai sensibil si avem, in permanenta, senzatia de disconfort. Pentru a hidrata suficient trebuie sa se consume o cantitate suficienta de apa dar trebuie sa urmam si un tratament corespunzator pentru a deveni suficient de hidratata si pentru a scapa de sensibilitate.

Prima etapa a tratamentului este curatarea tenului.
Dupa aceea se tonifica si se face un peeling in functie de rezultatul obtinut la dermoanaliza, urmat de 5 minute de electroterapie care va imbunatati valorile PH-ului si va reda elasticitatea pielii.

Aplicam o masca din substante active din: ulei de macadamia (special pentru ingrijirea tenului uscat, deschidratat), extract din samburi de struguri (utilizat in cazul tenurilor uscate si deshidratate), si uleiul din germeni de grau (ulei bogat in vitamine, special pentru un ten deshidratat).

In timp ce substantele active vor actiona se va face si 10 minute de ultrasunete pentru a sprijini absorbtia ingredientelor active.

Se aplica apoi o alta masca din alge (masca flexibila cu proprietati de hidratare si netezire).

Dupa ce masca este indepartata se va face 5 minute de electrosock- rece pentru a calma pielea si a ajuta circulatia.Se va efectua un drenaj limfatic manual cu ulei de jojoba folosit special pentru tenul uscat si deshidratat.

Tratamentul se va finaliza cu o crema de baza DMS (structura membranoasa a dermei).

* Durata: 45 min
* Tarif redus: 100 ron.

Reduceri permanente:
* 15% reducere pentru elevi si studenti
* 20% reducere pentru studentii sau elevii care isi fac programari intre orele: 09:00 – 15:00
* 30% reducere pentru pensionari

Salon Dermocenter Timisoara

Telefon: 0256/218178, 0356/003368

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns