Tura Banateana 6 din 22 iulie 2012

Tura Banateana 6 din 22 iulie 2012…

Verde pentru Biciclete organizează duminică, 22 iulie 2012, cea de-a sasea tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.

Punctul de plecare este Casa „Verde pentru Biciclete” (Parcarea TIMCO – str. Circumvalațiunii) la ora 9:00.

Traseul parcurs va fi următorul: Casa VpB – Gara de Nord – podul de la Fabrica de țigări – Arta textilă – B-dul L. Rebreanu – Calea Girocului – Giroc (sat) – Pădure Giroc – dig Giroc – Șag.
Lungimea traseului este de aproximativ 36 de km, iar durata de parcurgere estimată este de 4 ore.
Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.
Pentru a participa la tură, bicicliștii trebuie să aibe un minim de dotare corespunzătoare cum ar fi: pompă sau cameră de aer de rezervă, apă, energizante și mâncare, cască, echipamente și îmbrăcăminte adecvată temperaturilor de afară și previziunilor meteo.
Această tură bănățeană este cea de-a ultima dintr-o serie de 6 care planificate în acest an.
Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009.
Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.
Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0722550897, persoană de contact: Graţian Bolog, coordonator tură.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?