U Cluj – FC Timisoara 1-2

U Cluj – FC Timisoara 1-2

Poli Timisoara castiga cu emotii la Medias in fata Universitatii Cluj si este lider de moment, la o diferenta de doua puncte fata de echipa lui Dorinel Munteanu.
Dusan Uhrin a surprins inca de la inceput lasandu-i pe banca de reserve pe Curtean, Zagrean, Magera si, mai ales, Zicu, titulari certi in etapele precedente, facand 6 modificari fata de echipa care remiza in etapa trecuta.
Banatenii vin dupa cea mai neagra serie de pana acum, in aceasta editie de campionat, doar o singura victorie in ultimele 6 partide si aceea obtinuta in minutele de prelugire, in Regie, 3-2 cu lanterna.
Inceptul de partida a fost dominat teritorial de clujeni, insa ocaziile mari la poarta timisoarenilor au lipsit. Mai intai Claudiu Niculescu a sutat din lovitura libera, insa in blocajul fundasilor (9), iar dupa 6 minute sutul lui Machado a fost blocat de Burca.
La prima faza mai inchegata a timisoarenilor, acestia reusesc deschiderea scorului in urma unui corner de pe partea dreata pe axa Bourceanu – Ricketts – Alexa si ultimul trimite in plasa cu capul din 3 m. Desprinderea a venit la finalul primei reprize dupa ce Tamas i-a pasat excelent lui Ignijatevic si acesta a marcat fara nicio problema pe langa Marius Popa (44). Imediat dupa majorarea scorului a venit si cea mai mare ocazie pentru clujeni, Claudiu Niculescu trimitand in transversala.
In repriza secunda, dupa un inceput anost, Claudiu Niculescu ii aduce in joc pe clujeni dupa ce inscrie cu un sut la coltul scurt (57).
Pana la final ambele echipe au avut cate o ocazie mare de gol insa rezultatul nu s-a modificat.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns