Votul ma face sa ma simt ca si un sportiv

Ieri am iesit la vot. Chiar daca va fi bine sau nu, consider ca daca am votat am facut tot ce tinea de mine. Sunt foarte multi romani care se plang de nivelul precar al vietii din Romania, dar nu taxeaza clasa politica atunci cand se poate.

am-votatDar dupa alegeri indiferent cine castiga ma simt ca si un sportiv care a pierdut meciul la ultima faza a meciului. Dezamagirea este maxima mereu. In general aceleasi personaje din lumea politica la butoanele Romaniei, iar cine apare nou pe scena se alatura gastii vechi.

Prin intermediul TV-ului lumea politica arata ca un liceu in care politicienii se comporta ca si o gasca de adolescenti cu parinti potenti financiari si care le arata elevilor cu posibilitati medii din liceu (acestia fiind romanii de rand) locul ocupat.

Dar din pacate acesti ,,liceeni,, au putere mare si se pare ca raman mereu repetenti, ca nu dispar din scoala, ramanind sa faca viata un calvar si urmatoarelor generatii.

Ma tem ca aceasta majoritate covarsitoare va vota legi in folosul penalilor si Romania va face un mare regres in lupta anticoruptie. Problema nu este ca a castigat PSD-ul alegerile, ci faptul ca lumea politica nu este capabila prin actiunile sale sa ofere romanilor o viata mai buna, sa opreasca coruptia si furtul din banii publici.

Am vrut sa inchei aceaste randuri cu ,,sper sa fie,, dar chiar daca sunt o persoana pozitiva de felul meu, cand ma gandesc la viata politica speranta a disparut din momentul in care Klaus s-a dovedit doar o dezamagire pe scena politica romaneasca.

Asa ca, Dumnezeu sa ne ajute, ca s-ar putea sa fim ,,pierduti,,

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns