Workshop – Living Yoga

Workshop Living Yoga – 10-12 august 2012 – Hotel Timisoara

Viata secolului XXI este si devine tot mai agitata si ocupata. Workshop-ul „Living Yoga” sustinut la Hotel Timisoara in perioada 10-12 august 2012 de catre doi profesori cu experienta din Australia, ne va ajuta sa intelegem cum putem beneficia de efectele pozitive ale acestei practici fara a adauga in programul zilnic inca o activitate consumatoare de timp.
Subiectele abordate

– Aspecte teoretice si practice: asana (posturi corporale), pranayama (tehnici de respiratie), mudra, bandha, yoga nidra, meditatie, mantra

– Fiziologie: nadis, prana, chakras, tattwas, koshas, gunas
– Filosofie: purusharthas, darshanas, cele 8 ramuri principale ale yoga
Invitati
Swami Kriyatma este directorul Departamentului de Educatie al Academiei Satyananda Yoga Australasia. Responsabilitatea sa principala in ultimii zece ani a fost cresterea credibilitatii yoga si a imbunatatirii intelegerii acestei stiinte in randul publicului occidental.
In acest sens, a jucat un rol esential in obtinerea unei acreditari din partea Guvernului Australian pentru studiile yoga.
Swami Omteertha, profesor cu experienta in Academia Satyananda Yoga Australasia, a reprezentat aceasta traditie inca din anii 1980. Pe langa pasiunea ei pentru yoga se numara un interes special pentru terapiile complementare si medicina alternativa. Detine calificari si numeroase premii in Stiinta Plantelor, Naturopatie, Asistenta Medicala.

 

Stiinta Yoga a fost dezvoltata la poalele Himalayei, in India, acum peste 5.000 de ani, de catre inteleptii si vizionarii acelor epoci.
Satyananda Yoga, una din cele mai respectate scoli de yoga la nivel international este un sistem care incorporeaza practici traditionale adaptate nevoilor omului modern. Abordand toate aspectele fiintei umane, corp, minte, emotii si psihic, Satyananda Yoga il conduce pe practicant catre o stare de echilibru si armonie.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns