Bega Bulevard – concerte si multa distractie

Bega Bulevard la a patra editie

 

Primaria Municipiului Timisoara va invita la cea de-a patra editie a Festivalului Bega Bulevard care se va desfasura in perioada 17-19 iunie 2011 intre Podul Tineretii si Podul Traian.
Deschiderea oficiala a festivalului va avea loc vineri, 17 iunie 2011, orele 18,30.
Agenda festivalului va cuprinde o serie de concerte, spectacole si actiuni pentru copii dintre care amintim: atelier de pictura pe basorelief, modelaj cu lut, teatru si confectionare de papusi.
Vineri 17 iunie Asociatia FunkForum organizeaza seara germana „Germanii revin in Banat” . Vor urca pe scena: formatia „Timisoara Big Band”, ansamblul de seniori al Forumului German din Timisoara „Bunter Herbstreigen” si „Temeswarer Liederkranz”, Cocktail Band, ansamblul „Banater Rosmarein” , ansamblul germanilor din Ungaria, fanfara „Original Banater Dorfmusikanten” din Munchen si altii.
Sambata 18 iunie de la ora 10.00 va avea loc emisiunea pentru copii – PitiShow.
Seara, incepand cu ora 19.00 Formatiunea de Interventie Rapida pe baza de Voluntariat „SALVO” care apartine Compartimentului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Municipiului Timisoara va face o demonstratie in domeniul situatiilor de urgenta constand in salvare si prim ajutor, cautare cu ajutorul scafandrilor, salvari de la inaltime, activitati de dresaj cu caini rescue precum si prezentarea tehnicii din dotare.
De la ora 20.00 vor concerta formatiile Mircea Bunea Trio, Bega Blues Band si Adi Barar Band.
Seara se va incheia cu un spectacol cu foc sustinut de trupa Shadows.
Duminica 19 iunie copiii vor avea parte, de la ora 11.00, de un spectacol sustinut de Teatrul Merlin si va asteptam la deja traditionala cursa a ratustelor care va avea loc de la ora 16, pe raul Bega, intre Podul Tineretii si Podul Traian. Evenimentul este organizat de cluburile Rotaract din Timisoara (Rotaract Timisoara, Rotaract Timisoara Cetate, Rotaract Timisoara Ripensis), cu sustinerea cluburilor Rotary si Interact din Timisoarasi isi propune sa implice intreaga comunitate – copii, parinti, societati comerciale si institutii – intr-o activitate cu scop caritabil.
Fondurile stranse in cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru reamenajarea si dotarea sectiei de ATI din cadrul Clinicii de Chirurgie Generala Oncologica II, a Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara.
Au fost puse in vanzare 2000 de ratuste suvenir si 5000 de bilete. Un bilet reprezinta o ratusca de concurs „adoptata”. Posesorii de bilete a caror serie va corespunde cu seria primelor 20 de ratuste ajunse la linia de sosire vor castiga premii substantiale: premiul I – un set de cauciucuri, premiul II – o excursie in Grecia si premiul III – un curs pentru scoala de soferi, categoria B. Mentiunile includ vouchere de reducere pentru electrocasnice, servicii de stomatologie, cartele telefonice, 5 bonuri de 200 de lei pentru servicii de croitorie, sevicii de infrumusetare .

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns