Ce ne impiedica sa slabim

Ce ne impiedica sa slabim

Metabolismul lent, administrarea unor medicamente si consumul de alimente light favorizeaza ingrasarea. Persoanele care tin cure de slabire fara a face si miscare risca sa se ingrase la loc in scurt timp, atrag atentia specialistii.
Exista situatii in care, oricat de multe cure de slabire am incerca si oricat de atenti am fi cu alimentatia, nu reusim sa slabim sau, daca reusim, nu ne putem mentine greutatea obtinuta si ne ingrasam la loc in scurt timp. De vina pot fi o varietate de factori, spun specialistii, dar cei mai frecventi sunt cei legati de curele de slabire pe care le adoptam si de programul de exercitii fizice.

Astfel, daca tinem diete drastice sau daca ne infometam, ne vom ingrasa la loc foarte usor si vom pune chiar mai multe kilograme odata ce revenim la stilul de viata anterior curei. Acest lucru se intampla pentru ca in momentul in care ne privam de cele trei mese zilnice si aducem organismului prea putina energie prin alimentatie, metabolismul este incetinit. Iar apoi, orice aliment va fi stocat in corp sub forma de grasime.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns