Muschi sa avem, ca ,,tarani,, sunteti

Cand am timp, mai fac o vizita scurta la sala de fitness. Nu exista tura in care sa nu vad persoane in sala care se pun sa faca exercitii la aparate fara sa-si aseze prosopul. Dupa mintea mea este de bun simt sa folosesti prosopul la fiecare aparat in parte cand faci antrenament.

fitness

Si reusesc saptamana trecuta sa bifez o noua prezenta la sala, ca tot creste ,,cubuletul,, si este greu de carat.

Aglomeratie mare in sala. Cum a venit caldura lumea incearca sa-si tonifieze ici colo corpul sa dea bine la plaja. Cum nu am prea avut loc la aparatele cu scripeti, ma duc sa fac impins de la ceafa cu bara, chiar in partea din spate a salii. Aici am avut parte de un tip la aparatul alaturat, care tragea din greu sa-si lucreze muschiul. Pasiune mare pusa in exercitii, dar si miros de transpiratie imbacsita de la nespalare. Asa miros de sconcs nu prinzi decat de la cel putin o zi de nespalare.

Dupa ce am reusit cu greu sa respir in timpul exercitiilor, urmeaza sa trec la exercitii pentru picioare, pentru a odihni partea superioara a corpului. Asezat la aparat observ cu dezgust ca la bancile de impins la piept, din 5 persoane care faceau antrenamentul, doar unul avea asezat prosopul sub el.

Si partea proasta era ca pe langa ca nu aveau prosoape, mai erau imbracati si in maieuri decoltate la spate, lucru care facea ca transferul de transpiratie de pe corp pe banca sa fie facilitat. Si era un gelat care nu facea nici o miscare fara sa se admire in oglinda, dar prosop nu avea la el.

Vreau sa precizez ca nici cu doamnele si domnisoarele de la sala lucrurile nu sunt mai bune. Ele au prosop, dar il folosesc doar pentru as palpa cu el fruntea, ca sa nu le ajunga transpiratia la machiaj.

Si lucrul cel mai rau pe langa nesimtirea respectivilor, era faptul ca sesizez acest aspect la receptie, iar tipa cu zambetul pe buze ma intreaba ,,Si eu ce sa le fac?,,

Dupa mintea mea esti autoritatea acolo. Exista un regulament care prevede folosirea unui echipament si prosop in sala, dar doar in teorie.

Acelasi lucru l-am patit si la Do Stile, sala de la subsolul Casei Tineretului, unde era aceiasi practica din partea celor care frecventau locatia si aceiasi indiferenta crunta din partea celor care raspund de sala.

Sa ajungi sclavul banului si sa te lase rece ca ajungi sa ai un segment de nespalati si nesimtiti la sala ta?

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns