La givan cu Alin Bagiu

Dupa seminarul ,,Cum sa devii un simplu vanzator de succes,, la care am participat, am ajuns la concluzia ca pe langa informatiile utile pe care le-am extras, experienta lui Alin si serviciile pe care le ofera el pot fi utile si utilizatorilor site-ului www.timisoreni.ro de care sunt responsabil.

alin-bagiu

Din acest motiv, pentru vineri i-am propus o intalnire, pentru a vorbim despre un parteneriat media, in care timisoreni.ro ii ofera promovarea evenimentelor pe care el le organizeaza, iar el impartaseste experienta lui si lucruri utile pentru vizitatorii online ai site-ului.

Si cum fiecare este specialist pe domeniul lui de activitate, am inceput sa ne prezentam afacerile, pentru a intelege serviciile pe care le ofera fiecare clientiilor.

In scurt timp am aflat ca el pe langa organizarea de seminarii pentru vanzatorii de top, mai ofera consultanta si pregatire echipelor de vanzari a diverselor firme, consultanta de imagine, PR si scrierea de articole.

Eu i-am povestit ca pentru publicul meu ofer consultanta pentru promovare in online prin intermediul site-urilor, propuneri de imbunatatiri a site-urilor, promovare online in reteaua Roportal (www.timisoreni.ro, www.roportal.ro, www.bucuresteni.ro, www.aradeni.ro si www.ghid-constructii.ro) prin listarea firmelor, publicarea de anunturi si articole cu prezentarea firmelor, serviciilor, personalului si ofertelor pe care le au pentru segmentul lor de piata.

La sfarsitul discutiei mi-am dat seama ca prin intermediul acestui parteneriat clientii vor putea avea acces la noi informatii, la o noua viziune pentru promovarea unui brend si a unei afaceri.

Eu si Alin Bagiu mai avem de pus cateva detalii la punct, dar cu siguranta acest prateneriat este finalizat printr-o colaborare pe termen lung. Deci pot sa-i urez in avans ,,bine ai venit in familia timisoreni.ro,, :)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns